Water Jet Sweden logo

WJS vízvágó gépei

Water Jet Sweden Five-X water cutting machine

A Water Jet Sweden olyan világszínvonalú vízsugaras géprendszereket kínál, tervez és épít, melyek az adott ügyfél igényei szerint kerülnek kialakításra.  A Water Jet Sweden garantálja, hogy vízvágó gépei 5 év használat után is ugyanolyan pontossággal fognak működni, mint a beüzemelés utáni első napon. A garancia meghosszabbítását a WJS különleges konstrukciós megoldásai teszik lehetővé: szabadalmaztatott hajtásrendszere és robusztus kialakítása. A hajtásrendszernél a megoldás a párhuzamos tengelyrendszer, ahol a gép egyik oldala fix pozíciójú, a másik oldalán pedig szabadon elmozdulva kompenzál. Így jelentősen csökken a mechanikus alkatrészek kopása, könnyű és állandó a kalibráció és első osztályú vágási minőséget lehet elérni, függetlenül a gép méretétől.

A STANDARD gépcsaládba az alap, 2D abrazív vízvágási igénnyel rendelkező vevők számára tervezett vízvágó gépek tartoznak. A géprendszereket komplett, vágásra, darabolásra alkalmas megoldásként CAD/CAM szoftverrel, telepítéssel és képzéssel együtt kínálja a WJS. Minden standard gép opcionálisan „Advanced” teljesítménycsomaggal bővíthető.

A SELECT gépcsalád a Water Jet Sweden vevői koncepcióját tükrözi, és öt gépből áll. A gépek pusztán tervezési platformként szolgálnak, mivel minden vízvágó berendezés ténylegesen a konkrét vevői igények szerint készül, következésképpen minden egyes géprendszer egyedi projektnek tekinthető. Valamennyi SELECT gépmodellnek világszabadalmaztatott mozgókeretes konstrukció az alapja, melynek révén a gép hosszú élettartama alatt nagy vágáspontosságot nyújt. Mindegyik modell egyedi és strapabíró PanelOne® vezérlőpanellel ellátott, melyet könnyű megtanulni és kezelni.

A Water Jet Sweden speciális gépei azonos minőségi alapelveken alapulnak, mint egyéb modelljei, viszont ezeket konkrét vevői igényekre tervezik. Mindegyik projekt egyedi; a gépfelszereltség mindig a vevővel szorosan együttműködve kerül kialakításra.

Kérdéseivel vagy ajánlatkéréssel kapcsolatban forduljon szakértő kollégáinkhoz!