Cégünkről

Az EPL-TECH 1989-óta látja el Japán legnagyobb szerszámgép gyártójának az AMADA GmbH-nak, valamint mostanra további öt vezető lemezmegmunkáló cég termékeinek a kizárólagos hazai képviseletét. Lemeztechnológiai termékeink egyik részét az AMADA csúcstechnológiái teszik ki. Emellett, egyéb lemezmegmunkáló- és csőalakító feladatokra több vezető európai gépgyártó cég technológiáit is kínáljuk. Így a lemezek felületi megmunkálására, mint a sorjázás és a csiszolás, a vízsugaras vágásra, cső- és profilhajlításra, valamint csővég-megmunkálásra is talál megoldásokat kínálatunkban.

évtizede a piacon
0
gépgyártó
0
technológia
0
termékcsalád
0

Mi az EPL-TECH-nél azon dolgozunk, hogy az általunk forgalmazott csúcsminőségű gépekkel ügyfeleink tartós versenyelőnyre tegyenek szert. Ennek érdekében, a szerszámgépek forgalmazásán túl, a lemezmegmunkálás területén egyedülálló módon, az EPL-TECH teljeskörű szolgáltatást is biztosít ügyfelei számára. Ebben, több évtizede működő saját, magas technikai színvonalon üzemelő szervizünk, valamint nagy tapasztalattal rendelkező, magas fokú képzettséggel és kiváló minőségbiztosítási felkészültséggel rendelkező technikusaink jelentik a garanciát. Büszkék vagyunk kollégáink mindig naprakész tudására és szakértelmére, éppen ezért partnereink külföldi központjaiban tartott oktatásokkal és szakterület specialisták által tartott gyakorlati továbbképzésekkel fejlesztjük szakismereteiket. Ennek köszönhető, hogy minden általunk forgalmazott gép beüzemelést, valamint szervizelését mi magunk végezzük, amihez a szükséges alkatrészeket partnereink európai raktárából biztosítjuk.
A Bisnode nemzetközi cégminősítő kiválasztotta cégünket, mint a pénzügyileg legstabilabb hazai cégek egyikét. Az EPL TECH Kft. a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, amellyel Magyarországon a cégek csupán 0,63%-a rendelkezik. A tanúsítvány jelzi, hogy cégünkkel az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Az EPL-TECH 1989-óta látja el Japán legnagyobb szerszámgép gyártójának az AMADA GmbH-nak, valamint mostanra további öt vezető lemezmegmunkáló cég termékeinek a kizárólagos hazai képviseletét. Lemeztechnológiai termékeink egyik részét az AMADA csúcstechnológiái teszik ki. Emellett, egyéb lemezmegmunkáló- és csőalakító feladatokra több vezető európai gépgyártó cég technológiáit is kínáljuk. Így a lemezek felületi megmunkálására, mint a sorjázás és a csiszolás, a vízsugaras vágásra, cső- és profilhajlításra, valamint csővég-megmunkálásra is talál megoldásokat kínálatunkban.

A BIZTOS SIKER ALAPJA A HOSSZÚTÁVÚ EGYÜTTMŰKÖDÉS

Az EPL-TECH célja, hogy a világszerte elismert AMADA márkanévről, valamint az általunk képviselt gyártók termékeiről hazánkban is a kiváló minőség jusson ügyfeleink eszébe a lemezmegmunkálás terén. Olyan rendszereket építünk ki, ahol a kulcsfontosságú technológiák kifogástalanul működnek szakképzett kezelők mellett. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy vásárlóinkkal és partnereinkkel egyaránt hosszútávú, mindenki számára előnyös kapcsolatot építsünk ki, mert hisszük, hogy minőségi ipari termelést kizárólag minőségi gépekkel és terméktámogatással lehet elérni.

BIZALOMRA ÉPÍTÜNK

Fontos számunkra, hogy az általunk kínált termékek és azok minősége ne csupán pillanatnyi versenyelőnyt jelentsen, hanem olyan innovatív technológiákat és partneri kapcsolatot is takarjon, amely tartós és stabil műszaki fejlődést jelenthet vevőink számára. Az EPL-TECH a magyarországi lemezmegmunkáló cégek olyan partnere kíván lenni, amely kifogástalan minőségű, megbízható termékeket és átfogó szolgáltatási kört kínál annak érdekében, hogy ügyfelei gazdaságosan, biztonságosan dolgozhassanak és egyszerűsíthessék munkafolyamataikat. Ezért, immár több mint két évtizede olyan gyártók műszaki megoldásait helyezzük a kínálati palettánkra, amelyek biztosítani tudják, hogy ügyfeleink a műszaki fejlődésben meghatározó és minőségben élenjáró gyártók termékeivel gazdagodhassanak.

TELJESKÖRŰ MEGOLDÁSOK EGY KÉZBŐL

Tevékenységünk során igyekszünk folyamatszemléletünket érvényesíteni. Ennek érdekében a tervezéstől a kivitelezésen át, a rendszerek üzemeltetésére is kiterjedő megoldásokat kínálunk ügyfeleink számára. Kimagasló színvonalú japán és európai szerszámgépgyártó partnereink kereskedelmi és műszaki képviselete keretében, teljeskörű, valamint számos egyedi szolgáltatást biztosítunk új- és használt gépek vonatkozásában:

Kérdéseivel vagy ajánlatkéréssel kapcsolatban forduljon szakértő kollégáinkhoz!