Dynobend Csőhajlítás

Dynobend

A DYNOBEND céget a 90’-es évek elején alapították. 2004 óta teljes mértékben a csőhajlító és csőformázó megoldásokra koncentrál és specializálódott.

Számos megoldást nyújt felhasználóinak, kezdve a 10 mm-es átmérőjű vezetékek meghajtásától egészen 40 mm-es csövekig, valamint sokféle lehetőséget kínál a 40-220 mm-es idomok meghajlítására is.
A cég filozófiája, hogy minden második évben kifejlesszenek valamilyen új megoldást a csövek és profilok hajlítására. A tervezés, a kutatás és a fejlesztés is házon belül zajlik, csakúgy, mint a szükséges elemek forgácsolása és gyártása.
A Dynobend számára nagy fontossággal bír az ügyfelek elégedettsége és visszajelzése. Gépfejlesztései során szorosan hagyatkozik a felhasználók igényeire és gépeivel kapcsolatos tapasztalataira, valamint visszajelzéseire. A Dynobend piaci helytállását is bizonyítják azok a nemzetközi, speciális projektek, amelyekkel a céget megbízzák. Ennek köszönhetően született meg például a PVC hajlítására kidolgozott megoldásuk, illetve így nyerték el egy Abu Dhabi-ban épülő egyedi épület ovális keresztmetszetű csövekkel való díszítését, ahol az épületet körülvevő 6 méteres lapos, ovális és csavart csövek mindegyike egyedileg hajlított.

A Dynobend immár harminc éve egyedülálló módon ötvözi a gépészetet, a mechanikát, a 3D szoftverfejlesztést, valamint az ember és gép közötti együttműködés optimalizálását. Az általuk fejlesztett 3D szoftverprogram számos acél, alumínium, réz vagy rozsdamentes acél félkész termék hajlítására, formálására, valamint saját szerszámok tervezésére és gyártására biztosít lehetőséget.

A Dynobend csőhajlítógépei a szabadalmaztatott, szabad formájú hajlítási koncepciónak köszönhetően a csövek, négyszögletes csövek és a profilok hajlítását, valamint tekercselését végzik el. Mindezt a késztermék előállításához szükséges legkisebb számú lépésben, biztosítva ezzel az anyagveszteség minimalizálását, a gyors, biztonságos munkavégzést.

Csőhajlítás

Szerszámok

Kérdéseivel vagy ajánlatkéréssel kapcsolatban forduljon szakértő kollégáinkhoz!