TIMESAVERS LOGO

Timesavers

A Timesavers Grindingmaster tapasztalata 1939-ig, a Linden cég alapításáig nyúlik vissza. A holland Linden cég kezdetben a faipar területén szerzett hírnevet Sandingmaster néven, elsősorban széles szalagos gépeivel. Az így megszerzett tapasztalatát 1970-től kezdte átültetni a sík fémtermékek csiszolására. Ebben a felhasználói szegmensben a cég gépei Grindingmaster néven váltak közismertté. Üzembiztosságukat és minőségi színvonalukat jelzi, hogy a használtgép piacon még ma sem ritka ezeknek a több évtizedes gépeknek a felbukkanása. 1996 óta a Sandingmaster és a Grindingmaster termékek a Timesavers csoport termékeiként kerülnek piacra. A gépek tervezése, fejlesztése és gyártása a Timesavers holland gyárában, Goesban történik.

A Timesavers által kínált csiszoló-sorjázó gépek segítségével megbízható és kiváló megoldást kap, ha a csiszolás a feladat.
Mind acél, alumínium vagy horganyzott bevonatú felület megmunkálása során, a sorjázás, éllekerekítés, simítás vagy a precíziós csiszolás esetén, a Timesavers csiszoló berendezései az elérhető legjobb minőséget biztosítják.

Kérdéseivel vagy ajánlatkéréssel kapcsolatban forduljon szakértő kollégáinkhoz!