Water Jet Sweden logo

Water Jet Sweden

A Water Jet Sweden főhadiszállása a svéd Ronneby-ben található. A céget Jan Ryd alapította 1993-ban családi vállalkozásként, aki több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a vízsugaras vágás területén.
Svédországban az első gépek kiszállítása 1994-ben történt és 1996-tól kezdődött meg az európai partnerekhez. Mára már megközelítőleg több mint 600 berendezést üzemeltek be 38 országban. Az állandó fejlesztések és a gazdaság ezen ágának növekedésének köszönhetően, a WJS folyamatosan erősíti piaci helyzetét, versenyképességét és növeli vevői elégedettségét.
A Water Jet Swedentől vevői nem csak egy gépet kapnak. A WJS ajánlata tartalmazza az u.n. „értékesítés utáni ügyfélgondozást” (after-sales-service) is. Ennek az üzleti filozófiának sikerességét a WJS vevői visszajelzések is igazolják.

A svéd Water Jet Sweden 1993-ben egy garázsból indult, azóta 40 országban szolgálja ki ügyfelei igényeit. A cég speciális vízsugaras vágógépei nem termikus vágási módszert alkalmaznak, hanem csak természetes homokot és vizet használnak, ezért a puha gumitól a kövön és kerámián át, az üvegen keresztül, a kompozit és nehézfémekig szinte bármilyen anyagot képesek legyenek megmunkálni. Ez a fejlett vágási technológia sima vágófelület kialakítását teszi lehetővé, a salak és hulladék minimalizálásával a maximális hatékonyság érdekében.

Kérdéseivel vagy ajánlatkéréssel kapcsolatban forduljon szakértő kollégáinkhoz!