Az EPL-Tech Kft. (továbbiakban EPL-Tech) tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. A honlapon keresztül gyűjtött adatokat a kért szolgáltatás teljesítéséhez, valamint cégünk általános tevékenységének fejlesztéséhez használjuk fel.

Az így nyilvántartott adatokat harmadik személynek nem adjuk ki. Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük. Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat ne használjuk fel.

Az EPL-Tech a hírlevélre jelentkezőknek csak a kért hírlevelet fogja küldeni. A listáról bármikor lejelentkezhet. Ha bármilyen problémája adódik a hírlevéllel kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba velünk az info@epl.pixdev.hu e-mail címen, vagy a weboldal kapcsolati űrlapján keresztül.

Előfordulhat, hogy a kért hírlevélen túl speciális, ismeretterjesztő anyagokat is küldünk Önnek, melyek nem reklám illetve kereskedelmi anyagok.

Amennyiben olyan kérdése van, amelyre honlapunk Adatvédelemi részében nem kap választ, kérjük, küldje el az info@epl.pixdev.hu címre, vagy a weboldal kapcsolati űrlapján keresztül.

Kérdéseivel vagy ajánlatkéréssel kapcsolatban forduljon szakértő kollégáinkhoz!