AMADA Machinery Europe GmbH

AMADA Machinery Europe

Az AMADA Machinery Europe európai központja 2010 októberében nyílt meg. Fő tevékenységük közé tartozik a darabolás technika, speciális marógépek szerszám gyártáshoz, valamint forgácsprés gépek gyártása.

A dinamikus fejlődés érdekében, technológiailag fejlett Ruhr vidéken, Haanban nyitották meg technológiai központjukat. Ezt követte 2011-ben a japán Toki városában megnyitott új gyártósor, ahol kutatással és fejlesztéssel is foglalkoznak egyúttal több, mint 123.000 m2-en.

Az AMADA Machinery Europe-nál a legmodernebb gépgyártás páratlan termékminőséggel párosul. Ezt korszerű európai műszaki központjai segítségével, valamint a legújabb technológiákat alkalmazó japán gyárak segítségével éri el. A japán és európai szakértők, alkalmazás mérnökök széles körű együttműködése új dimenziókat nyit meg a termékfejlesztés és a gyártás terén, valamint a gépfejlesztésben új dinamikát hoz létre. Nem meglepő, hogy Európában egyre nagyobb számú felhasználó dönt az AMADA Machinery Europe megmunkáló gépei javára. Ez főként annak köszönhető, hogy az eredmények kiemelkedőek termelési és a minőségi szempontból. Az 1 µm alatti elérhető pontosság és a Ra 0.02-ig csökkenthető felületi érdesség magukért beszélnek. Az AMADA Machinery Europe folyamatosan új megoldások fejlesztésébe és előállításába fektet be, és a gyorsan növekvő igények fényében egyesíti a japán gyökereket az európai know-how-val. Ez garantálja az optimális alkalmazási megoldásokat.

Kérdéseivel vagy ajánlatkéréssel kapcsolatban forduljon szakértő kollégáinkhoz!