Szolgáltatások

A mi szaktudásunkkal az Ön sikereiért!

Ismerje meg az EPL-Tech szolgáltatások teljes körét!

Az EPL-TECH Kft. számos, világszinten is elismert és keresett gyártó csúcstechnológiáit, valamint vezető európai gépgyártó cégek termékeit forgalmazza közel 30 éve. Gépeink szinte valamennyi lemezmegmunkáló és csőalakító feladattal megbirkóznak, akár sorozatgyártás, akár egyedi termékek előállítása a cél.

Ha gyártásához alkatrészre, szerszámra van szüksége, azokat partnereink európai raktáraiból 48 órán belül biztosítjuk.

Alkatrész és szerszám megrendelésükön minden esetben tüntessék fel a következő adatokat:

Az EPL-TECH Kft. az elsők között indította el a szerviz szolgáltatást. Több évtizedes szakmai gyakorlattal rendelkező szervizes csapatunkkal teljes körű szolgáltatást biztosítunk a gépbeüzemelés, betanítás, karbantartás, valamint a garanciális és azon túli szerviz területén. Külföldi partnereink rendszeres továbbképzéssel segítik szakembereinket. Technikus kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére, legyen szó műszaki segítségnyújtásról, vagy a gépek karbantartásáról.

Megrendelésükön minden esetben tüntessék fel a következő adatokat:

Az EPL-TECH Kft. online támogatással is rendelkezésre áll partnerei számára, melyet a Windows operációs rendszeren futó AMADA gépek interneten keresztüli távdiagnosztizálására, a gépkezelők segítségnyújtására, illetve a CAD/CAM szoftverek teljes támogatására tudunk alkalmazni. Ezzel elkerülhető, hogy várakoznia kelljen a segítségnyújtásra, hiszen online, azonnal kivizsgálható és sok esetben orvosolható is lehet egy adott probléma. Miért éri meg igénybe venni ezt a kiemelt szolgáltatásunkat? A gyorsaság és a szakmai tudásunk révén minimalizálni lehet gépparkjának karbantartásra szánt idejét, pontosabban és hatékonyabban tudhatja ismét használatban eszközeit.

Távdiagnosztikai szolgáltatásunkkal biztosítjuk forgalmazott gépeink szervizellátását, karbantartását a növekvő minőségi követelményeknek és elvárásoknak megfelelően.
A hibakeresés és hibaelhárítás mellett, a gépek gondozására és javítására vonatkozó tanácsadásra, valamint a gépek működését szabályozó szoftverek problémáinak kiküszöbölésére és korszerűsítésére is vonatkozik.
Egyszerűbb esetekben távolról is megoldhatók a problémák, kiküszöbölhetők a hibák. A távdiagnosztikai szolgáltatásunkkal időt takarít meg, csökkenti az utazási költségeket a helyszíni, személyes jelenlétet igénylő szervizhívások és karbantartás terén.
Technikusaink a TeamViewer szoftverre támaszkodnak a távoli számítógépes támogatások területén. A TeamViewer szoftver ingyenesen letölthető a www.teamviewer.com oldalról.

Világszinten is elsőosztályú gépparkkal versenyelőnyhöz juthat, ha megfelelően ki tudja használni azokat. Szakértő partnereink és kollégáink megfelelő oktatást nyújtanak a gépkezelő és a programozó kollégák számára. A kiváló eszközök mellé a hatékony felhasználás a kulcs a sikerhez!
Képzett és tapasztalt termék specialisták által az alábbi oktatások közül választhat:

Kérdéseivel vagy ajánlatkéréssel kapcsolatban forduljon szakértő kollégáinkhoz!