Water Jet Sweden logo

Five-X

A WJS Five- X széria gépeit a high-tech iparágakban használják, mivel rendkívül stabil kialakítása, valamint legmodernebb fejlesztési lehetővé teszik 3D-s komponensek ismételt, nagy pontosságú, szabad formájú vágását. A széleskörű 5 tengelyes megmunkálás még jobban segíti a vízvágás előnyeit kiaknázni, szerkezetek, préselt alkatrészek, öntött kompozit alkatrészek és más 3-D alkatrészek gyártásánál. Az 1500 mm-es kapacitással rendelkező Z-tengely és a nagy méretű munkaasztal hozzájárul a vízsugaras technológia alkalmazásához a védelmi ipar, az űripar, az űrkutatás és az energiaipar területén is. Olyan anyagok, mint pl. keményacél, titán, Kevlar és szénszál könnyen és pontosan vághatók.

  • Szabad formájú vágás – szabad formában történő vágás lehetősége kivételesen hosszú, 1500 mm-es Z-mozgással (további speciális munkaasztalok opcionálisan)
  • Intelligens teszt interfész – Az integrált munkadarab ellenőrző program (Renishaw Probe Interface) előre tervezett és testreszabott mérési ciklusok széles könyvtárát kínálja (opcionális)
  • Továbbfejlesztett biztonság – Mivel az FiveX széria minden irányban vág, a gép minden oldala rozsdamentes védelmi acélfallal és automata elülső védelemmel ellátott
WJS Five-X
Asztal szélesség
2,5-4 m
Asztal hosszúság
2-6 m
Z-tengely mérete
750/1000/1500 mm
Vágási teljesítmény
90°
A-tengely mozgási tartomány
± 91°
C-tengely mozgási tartomány
± 220°
Pozícionálási pontosság
± 0.050 mm/m
Ismétlési pontosság
± 0.025 mm
Keret típusa
nagy teherbírású
Konstrukció
hídszerkezetes
Mozgatórendszer
lineáris/golyósorsós
3D vágás
igen
Vágófejek száma
1
Vezérlőrendszer
Panel One HMI
Vágási típusok
AWJ

Kérdéseivel vagy ajánlatkéréssel kapcsolatban forduljon szakértő kollégáinkhoz!