Pályázzon az Év gyára 2016 címre!

Év Gyára 2016 pályázat

Versenykiírás

Idén is meghirdeti az Év Gyára versenyt a Professional Publishing Hungary Kft. (PPH) kiadásában megjelenő GyártásTrend technológiai magazin. A tavalyi év sikerén felbuzdulva idén plusz egy, energiahatékonyság kategóriában is várja a pályázókat a kiadó.

Az anyagok benyújtásának határideje: január 6-a. 

Immár második alkalommal várja a hazai gyártóegységgel rendelkező vállalatok pályázatát a PPH Kiadó és szakmai partnere, a Process Solutions, ezúttal 8 kategóriában nyújthatják be ingyenesen nevezésüket a cégek.

A verseny célja, hogy összetett szempontrendszer alapján megtalálja az év gyártó vállalatát, és a meghirdetett kategóriák győzteseit. Az összetett, Év Gyára díjat külön ítéljük oda a 3 milliárd forint alatti, 3 és 10 milliárd forint közötti, és 10 milliárd forint feletti éves nettó árbevétellel rendelkező cégek legjobbjának. Az Év Gyára 2015 verseny eredményeként idén 7 cég, köztük kis- és nagyvállalatok is viselhetik az összesen kiosztott 11 elismerő címet.

Az Év Gyára 2016 díjat ismét az a gyártóegység nyerheti majd el, amely három kategóriában indult, és legalább egyben az első helyen végzett.

Nevezéshez kattintson ide!

A verseny metódusa:

A verseny kétfordulós.

Első körben az oldalon történő nevezést követően az indulóhoz eljuttatott pályázati lapot kell kitölteni. A kategóriákra egyenként is lehet pályázni, ám az összetett Év Gyára díjat csak az nyerheti el, aki legalább három kategóriában kitölti a pályázati adatlapot, azokban a shortlistre kerül, és az egyikben első helyen végez.

A második körben a verseny szakmai partnereként felkért, és a kérdőív kialakítását végző Process Solutions Group szakértő csapata helyszíni validálást végez, végigjárja a shortlistre került cégeket, hogy a kérdőíven szereplő információkat személyes dokumentációval is megerősítse. Ezen eredményeket aztán az ipari szektorban elismert szakemberekből álló zsűri (lásd. zsűri menüpont) előtt prezentálja. A végső döntés a szakmai grémiummal történő egyeztetést követően születik meg.

A pályázati adatlapot nevezés menüpont alatt történt regisztrációt követően ingyenesen küldjük el a pályázónak. A beérkező adatokat bizalmasan kezeljük, az adatokhoz hozzáférő közreműködők (zsűritagok és kiértékelő szakemberek) titoktartását jogi nyilatkozat aláírásával garantáljuk!

Az Év Gyára díjakat és a kategóriagyőzteseket egy gálavacsora keretében hirdeti ki a szakmai zsűri. Idén tavasszal az Öbölházban vehették át a díjakat a nyertes vállalatok.

A nyertes vállalatok egy évig ingyenesen viselhetik a kitüntető címet.

A versenyre pályázat minden olyan Magyarországon bejegyzett vállalat, amely rendelkezik gyártóegységgel.

A versenyen való részvétel ingyenes. 

A versenyre jelentkező azon cégek, amelyek az elmúlt három évben nem vettek részt kiállítóként az Ipar Napjai kiállításon, a 2017-es eseményen 20 százalék kedvezményt igényelhetnek a területbérleti díj árból. Az elmúlt három évben kiállítóként megjelenő indulók kétfős, négy napos, 100 000 forint értékű szórólapozási lehetőséget kapnak, amennyiben kiállítóként is jelen lesznek a rendezvényen. A kedvezmény igénybevételéhez a verseny pályázati adatlapjának benyújtása szükséges.