Egy lézeres cég vízvágásra váltott

WJS vízvágás

Néhány nappal ezelőtt egy újabb teherautó hagyta el a Water Jet Sweden gyárát. Egy T-modell vízsugaras vágógép kezdte meg útját egy új vásárlóhoz.

Kovácsoló műhelyét működtető partnerünk korszerűsíti gépeit, és a vízsugaras vágást választotta a lézer helyett. Alacsonyabb költség és jobban igazodik a termelési igényekhez.

A dél-svédországi kovácsoló műhely sok évvel ezelőtt, amikor megkezdte vállalkozását, vásárolt egy régi lézervágó gépet. Most, hogy a lézergép elhasználódott, döntés elé kerültek a cég vezetői. Amikor új vágógépet kerestek, a vállalat végül úgy döntött, hogy a lézer helyett a vízsugaras vágási technológiát választja.

De mi is áll a döntés mögött?

A vízsugaras vágás egy sokoldalúbb vágási technika, és szinte bármilyen, különböző vastagságú anyagot szabadon vághatnak.

A vízvágógép kisebb befektetés a lézerhez képest, és a vágás is olcsóbb. A Waterjet Sweden vízvágó gépei nagyon versenyképesek meghatározott alkatrészek vágása vagy kis sorozatok gyártása esetén. A WJS T-modell belépő szintű gépe kiválóan megfelel a rugalmas gyártási követelményeknek és tökéletesen megfelel összetettebb feladatoknak is.

Az egyenes 2D-s vágó munkaállomás kiváló teljesítménnyel és hosszú élettartammal rendelkezik.

ÖN LESZ A KÖVETKEZŐ ÜGYFÉLÜNK? Idén a Water Jet Sweden 30 éves, és több mint 40 országban meglévő ügyfelekkel együtt ünnepli ezt az eseményt. Döntésében mi is segíthetünk? Vegye fel értékesítési munkatársainkkal vagy írjon a sales@epl.hu e-mail címre!