Fejlesztés a GINOP-1.2.8-20 projekt keretében az EPL-Tech Kft.-nél

Kedvezményezett neve: EPL-Tech Műszaki és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt Címe: Fejlesztés a GINOP-1.2.8-20 projekt keretében az EPL-Tech Kft.-nél
Szerződött támogatási összeg: 29 238 437 Ft.
Támogatás mértéke: 70 %

Projekt tartalmának bemutatása:

Minőségjavító és hatékonyságmérő célok eléréshez a jelenlegi papír alapú szerviz munkalapos dokumentálás lecserélése digitális munkalapra. Szervízes munkafolyamatok digitális, fényképes dokumentálása, a cég által kezelt adatok, információk digitális feldolgozásának segítése.
Az EPL-Tech Kft. Technológia és Oktató Központjának fejlesztése rendelésállomány, hatékonyság és létszámnövelés érdekében. A minőség-ellenőrzés gépesített és dokumentált bevezetése mellett (merőgép beszerzés) további munkaállomások kialakítása (menetfúrás, pemezés), melynek célja a gyártási szolgáltatás körének és minőségének növelése, komplexebb termékek előállításának lehetősége és további munkahelyek létesítése.
Jelen projekt keretében elsődleges cél a piaci bővülés, illetve a járványügyi hatások ellenére a termelés növelése külföldi piacra, valamint munkahelymegtartás és munkahelyteremtés. A projekt megvalósításával lehetőség van a termelés jelentős növelésére, amellyel a jelenlegi munkatársak munkahelye biztosítható, illetve további munkahelyeket teremthetőek a bővülő feladatok elvégzése érdekében.

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.11.30.
Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-01416

Kérdéseivel vagy ajánlatkéréssel kapcsolatban forduljon szakértő kollégáinkhoz!