Bronz minősítésű Felelős Foglalkoztató vagyunk!

Felelős Foglalkoztató vaygok

Az EPL-TECH Kft. megkapta a Felelős Foglalkoztató Bronz minősítési fokozatát!

 

Óriási örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy a „Felelős Foglalkoztató” minősítési eljárásában „BRONZ” fokozatot értünk el.

Napjainkban egyre többen ismerik fel a felelős foglalkoztatás és a társadalmi szerepvállalás szükségességét, valamint a benne rejlő lehetőségeket. Felelős foglalkoztatóként olyan eszközöket alkalmazunk és tevékenységeket folytatunk, amelyek a munkavállalók elkötelezettségét és elégedettségét növelik. Fontosnak tartjuk a minőségi munkahelyek megteremtését, a család-barát hozzáállást, a közösségteremtést, a fejlődési és előre lépési lehetőségek biztosítását, a képzést és fejlesztést, a csapatépítést, az egészségmegőrzést, a helyi közösségek és az egész társadalom fejlődését egyaránt.

Minősítésünk is bizonyítja, hogy szervezetünk életében az egyik legfontosabb érték az ember, a dolgozó, akiknek jólétéért teszünk a mindennapokban és odafigyelünk a folyamatos fejlődésre a Felelős Foglalkoztatás témaköreiben.  Hisszük és valljuk, hogy az emberi erőforrás a cég legfontosabb értéke.

A minősítésünk egyértelmű visszajelzés arra, hogy Társaságunk értékként kezeli a munkatársait, elkötelezett a felelős foglalkoztatás mellett és a munkavállalók jóllétét szolgáló HR eszközeink messze túlmutatnak a törvényi előírásokon.