Megvannak 2015 legjobb gyárai!

Gratulálunk minden nyertesnek!

 

Év Gyára lett:

SMR Hungary Kft. – 10 milliárd forint feletti éves árbevétel kategóriában
Magnetec-Ungarn Kft. – 3-10 milliárd forint közötti éves árbevétel kategóriában

Prospera Europe Kft. – 3 milliárd forint alatti éves árbevétel kategóriában

A meghirdetett hét kategóriát nyerte

Legrand Zrt. – Legjobb menedzsment folyamatok
Hibridlevél Kft. – Innováció
Prospera Europe Kft. – Termelés
Magyarmet Finomöntöde Bt. – Legjobb gyártástámogató folyamatok
SMR Hungary Kft. – Vevői elégedettség
Magnetec-Ungarn Kft. – Dolgozói elégedettség
IBM Data Storage System Kft. – Beszállítói kapcsolatok

A zsűri különdíjat adott át a Legrand Zrt.-nek társadalmi felelősségvállalásban betöltött szerepéért. A cég egyebek mellett 500 megváltozott munkaképességű embernek biztosít megélhetést Csongrád megyében.

A győztesekről:

SMR Hungary Bt.

Az SMR Hungary Bt. 1993-ban alakult. Az indiai székhelyű Samvardhana vállalatcsoport a világ egyik legjelentősebb autóipari vállalata, tevékenysége kiterjed kábel-és visszapillantó tükrök gyártására és egyéb mérnöki, gyártástámogató szolgáltatások nyújtására. 2011-óta beindította második gyárát Mosonmagyaróváron és logisztikai központtal rendelkezik Hegyeshalmon. Három fő tevékenységük a fröccsöntés, festés és összeszerelés.

Magnetec-Ungarn Kft.

A Magnetec Ungarn Kft. 1993-ban alakult, székhelye Gyöngyösön található. A világon vezető szerepet tölt be lágy mágneses ötvözetekből tekercselt mágnesmagok gyártásában, melyek elsősorban hibaáram kapcsolókban használatosak. Új termékek az induktív szűrők, melyek alkalmazási területe az elektromágneses kompatibilitás és az áramváltók, valamint az árammérő alkalmazásokhoz készülő vágott magok.

Prospera Europe Kft.

A Prospera Europe Kft. 2004 óta működik. Kezdetben tanácsadói tevékenységgel és EU-s pályázatírással foglalkoztak.2013-ban vették használatba Hevesen a modern, geotermikus hűtést használó, lemezmegmunkáló üzemcsarnokot. A lemezmegmunkáláson belül a lézervágásélhajlítás, csiszolás, hegesztés és kötőelem sajtolás területén is képviseltetik magukat. Fő felhasználási területeik a gépipar, járműipar és az építőipar.

Legrand Zrt.

A Legrand Csoport a klasszikus villanyszerelési és kisfeszültségű villamosszerelési termékek piacán vezető helyen áll a világban. Jogelődjei révén közel 100 éve vannak Magyarországon, 500 főt foglalkoztatnak. A saját munkavállalókon túl további 500 főnek, jellemzően megváltozott munkaképességű embereknek biztosít munkát.

Hibridlevél Kft.

A Hibridlevél Kft-t 2013-ban alapították, portfóliójába a hibridlevél gyártás és dokumentumkompozíció, pl. számlalevelek előállítása tartozik. A hibridlevél alkalmazás gyors, költséghatékony postai levélfeladást tesz lehetővé számítógépről azáltal, hogy a tartalomból legyártja a levelet és a postázást is intézi 1 napon belül a Magyar Posta Országos Logisztikai Központján keresztül.

Magyarmet Finomöntöde Kft.

A Magyarmet Kft. 1981-ben alakult, precíziós öntvényeket és egységeket gyártanak viaszkiolvasztásos eljárással. Főbb termékeik gépalkatrészek, műszerházak, szivattyú- és szerelvényelemek, csatlakozók és járműalkatrészek, melyeket a gépiparban, mérés- és irányítástechnikában, szivattyú- és szerelvénygyártásban, élelmiszer-és vegyiparban, vákuum-, adagolás- és csomagolástechnikában használnak fel.

IBM Data Storage Systems Kft.

Az IBM ma több mint 5000 munkavállalóval három magyar város gazdaságának és munkaerőpiacának meghatározó szereplője. Számítástechnikai gyártói tevékenysége is egyre inkább a csúcstechnológia, a magas minőség és a nagy értékű gépek felé tolódott el. A váci gyár minőségszemléletét a japán piac, a banki és kormányzati vevők magas minőségi elvárásai, és a német műszaki hagyomány magas gyártási minőségre törekvése határozta meg.