Water Jet Sweden Beveljet vízvágófej

Lemez termékek 3D-s kivágása Beveljet 60 vágófejjel

Water Jet Sweden Beveljet Vágásiminta

Lemez termékek 3D-s kivágása Beveljet 60 vágófejjel

Water Jet Sweden NC 4020 T Vízvágó gép

Több vágófejes vízvágó gépek egyedi igényekre szabva

Water Jet Sweden 2017-01-31T13:05:24+00:00

Waterjet Sweden - Devoted to Performance - csúcsminőségű vízsugár vágó gépek

Devoted to Performance

A vízsugárvágó technológia egyik úttörője és meghatározó piaci szereplője, a svédországi Water Jet Sweden (WJS). Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a vízvágás területén és Európa legnagyobb vízsugárvágógép gyártója.

Röviden a cégről

A Water Jet Sweden főhadiszállása a svéd Ronneby-ben található. A céget Jan Ryd alapította 1993-ban családi vállalkozásként, aki több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a vízsugaras vágás területén.
Svédországban az első gépek kiszállítása 1994-ben történt és 1996-től kezdődött meg az európai partnerekhez. Mára már megközelítőleg több mint 600 berendezést üzemeltek be 38 országban. Az állandó fejlesztések és a gazdaság ezen ágának növekedésének köszönhetően, a WJS folyamatosan erősíti piaci helyzetét, versenyképességét és növeli vevői elégedettségét.
A Water Jet Swedentől vevői nem csak egy gépet kapnak. A WJS ajánlata tartalmazza az u.n. „értékesítés utáni ügyfélgondozás” (after-sales-service) is. Ennek az üzleti filozófiának sikerességét a WJS vevői visszajelzések is igazolják.