Események betöltése

AMADA SOLUTION Házi Kiállítás

Az AMADA nem véletlenül az iparág fejlődési irányait meghatározó gyártó. Környezettudatos, energiahatékony, jövőorientált termelési megoldásai nem csak csúcstechnikát, de versenyelőnyt is biztosítanak. A legnagyobb japán lemezipari gépgyártó megalakulása óta rendszerben gondolkozik. Így nem csupán a gépeket gyártja, hanem mindent ami hozzájuk kapcsolódik. A szoftverektől, az automatizáláson át, a szerszámoktól az alkalmazástechnológiai megoldásokig minden tökéletes harmóniában működik együtt. Hálózatra kötött gépeinek Smart Factory rendszerű használata több évtizede sikeresen működő megoldás sok ezer gyárban, a világ minden táján.    

Az AMADA SOLUTION Házi Kiállítás évről-évre ennek az ügyfélorientált szemléletnek a bemutató ünnepe. A düsseldorf melletti Solution Center az európai kontinens egyik legnagyobb Amada központja. Ha ellátogat velünk Haanba megismerheti a legfontosabb újdonságokat, trendeket, technológiai irányzatokat, és személyesen győződhet meg arról, hogy mit jelent ma a csúcstechnika.

Technológiai bemutató

Gépbemutatók
Legújabb fejlesztések

szakmai előadások

Piaci trendek
Technológiai irányzatok

Szakmai közösség

Tudás és tapasztalat csere
Konzultációs lehetőség

AMADA SOLUTION CENTER, HAAN

Ezt látnia kell!

Az idei utolsó AMADA SOLUTION Házi Kiállításon egészen biztos, hogy olyan újdonságok is bemutatásra kerülnek, amelyeket eddig csak a novemberi BlechExpo látogatói láthattak. Ha arról lemaradt, most bepótolhatja!

A haan-i AMADA Solution Center kiemelt szereppel bír az AMADA életében, 2009 óta a vállalat egyik fő európai központja. Az épület tükrözi az AMADA cég értékeit, technológiáját és elkötelezettségét az innováció iránt: a futurisztikus építészeti stílus az innovációt és a technológiai előrehaladást tükrözi; az épület kialakítása lehetővé teszi az energiahatékonyságot és az ökológiai fenntarthatóságot; az esztétikus és ergonomikus belső terek lehetővé teszik a hatékony munkavégzést és a kényelmes látogatói élményt; az épület innovatív funkciókkal rendelkezik, melyek tükrözik az AMADA mérnöki kreativitását és technológiai előrehaladását.

A több, mint 7 hektáron elterülő komplexumban található a kiállítói tér, az oktatóközpont, az irodák egy része, valamint a több európai alkatrészraktár közül az egyik.

Utóbbinak köszönhetően az AMADA szinte azonnal tudja pótolni a szükséges alkatrészeket európai partnereinél.

SZERETNÉNK, HA EZT AZ ÉLMÉNYT NEM HAGYNÁ KI!

Jöjjön el! A kiállítás remek alkalmat teremt arra, hogy közvetlenül beszélhessen az AMADA szakembereivel. Kérdéseire egyénre szabott válaszokat kaphat, és szakértői tanácsokat kérhet azokra a kihívásokra, amelyekkel a gyorsan változó piaci környezet miatt nap, mint nap szembe találja magát.

Az AMADA SOLUTION Házi Kiállítás tehát egy olyan élmény, ahol nemcsak információkat szerezhet, hanem részese lehet az AMADA világának, és inspirációt meríthet a jövőbeli projektekhez és vállalkozási terveihez.

Megéri eljönni az AMADA SOLUTION-ra:

 • Új technológiák, trendek és innovációk megismerése
 • Gépbemutatók és Smart Factory rendszer élőben
 • Szakmai bemutatók
 • Tudás és tapasztalatcsere
 • Konzultációs lehetőség a szakma specialistáival

TEKINTSE MEG A GÉPEKET MŰKÖDÉS KÖZBEN!

Az AMADA évtizedek óta rendszerben gondolkodik. Hálózatra kötött gépeinek Smart Factory rendszerű használata évtizedek óta működő megoldás sok ezer felhasználónál a világ minden táján. 

Ez a Házi Kiálltás is betekintést nyújt az AMADA perfekcionista megoldásaiba nem csupán az technológiáknak számító lézervágás, élhajlítás, stancolás, hegesztés vagy automatizálás területén, hanem megismerheti a japán gyártó legújabb informatikai és Ipar 4.0 megoldásait is. Virtuális Prototípus Szimulációs Rendszer, Quotation Maker, myV-Factory, IoT szolgáltatások, hogy csak néhányat említsünk a sok közül. 

Működést közben látható, kiállított gépek:
Nem csak önálló gép, teljes rendszer!

A 3 napos kiállítás alatt nem csak az önálló gépeket, hanem a teljes megmunkálási rendszert megismerheti az automatizálási megoldásoktól a szerszámozáson át a technológiák összekapcsolódásáig. Megtudhatja hogyan lehet versenyképesebben és hatékonyabban működni, hogyan csökkenthető az energiafogyasztás, a termelési költség és hogyan növelhető a termelékenység!

Videó lejátszása

REGISZTRÁLOK AZ AMADA SOLUTION-RA
  A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

  Látogatóink számára szállást és ellátást biztosítunk. Az utazás egyénileg történik.

  A regisztrációt a megadott e-mail címen igazoljuk vissza.