AMADA logo

AMADA TOGU ID szerszámköszörű gép

Az AMADA Togu ID szerszámköszörű gép automatizált, precíz, nagy sebességű szerszámköszörülést tesz lehetővé. A szerszámadatokat automatikusan továbbítja egy szerverre, melyből a tárolt adatoknak megfelelő csiszolási értékeket átveszi. Minden szerszámkomponens egyedi, lézerrel maratott adatmátrixszal van megjelölve, mely alapján nyomon követhetők az egyes szerszámok tulajdonságai. Ez a metódus kizárja a manuális mérésből esetlegesen adódó hibalehetőségeket. Az automatizmus az anyagtípus és -vastagság, valamint a tárolt csiszolási értékek alapján a keletkező hulladékmennyiséget is kiszámolja.

  • Egyszerű kezelhetőség, tökéletes megmunkálás: ID-TOGU az optimális köszörülési adatot az AITS szerverből nyeri automatikusan, az ID (azonosító vonalkód) beszkennelésével. A szerszám behelyezése után, a köszörülés egy gombnyomással elindítható. Az ID kóddal nem rendelkező szerszámok adatai manuálisan bevihetőek.
  • Automata mérőállomás
  • Alapvető szerszámadatok egyszerű megosztása: a köszörülés után a szerszám magasságának mérete elmentődik, és az AITS szerveren az adatok automatikusan frissülnek. Ennek segítségével a szerszámok digitálisan ellenőrizhetőek és az optimális folyamat, biztosított.
  • Speciális funkciók: stancolási magasság mérés; nagy sebesség mód; ajtóbecsapódás megelőzés; after-air-blow (maradék víz sűrített levegővel eltávolításra kerül); ábrás megmunkálási navigáció a képernyőn.
ID TOGU
Szerszám átmérő
Ø 1,51 – 160 mm
Szerszám magasság
tokmány pofa magasság 〜150 mm
Sztenderd köszörűkerék
CBN Ø 135 mm
Szerszám magasság mérési tartomány
28 – 209 mm
Elektromos csatlakozás
három (3)-fázis, 200V (50/60Hz), 2.5kVA

Kérdéseivel vagy ajánlatkéréssel kapcsolatban forduljon szakértő kollégáinkhoz!