AMADA CS2
AMADA logo

Amada CS2

Az AMADA CS2 (CS II 300) kompakt tárolórendszer rugalmasan integrálható a meglévő gyártási rendszerekbe. Köszönhetően a tárolórendszer moduláris felépítésének, testreszabott konfigurációt biztosít, valamint a már létező vagy új stancoló-, lézer- és hajlító cellákba történő integrációt is lehetővé teszi. A követelményeken alapuló későbbi bővítések szintén bármikor elérhetők a teljes rendszerhez. Akár 80 raklap automatizált irányítását is lehetővé teszi, teljes mértékben az igényekre szabva.

AMADA CS2 – kompakt, moduláris felépítés

Hely- és költségmegtakarító megoldás a lemezmegmunkálás területén

Az AMADA Blank-to-Bend automatizált rendszere nagyban támogatja a fenntarthatósági szempontokat: jelentős hely-, idő- és költségcsökkentés érhető el a lemezmegmunkálás területén. A CSII tárolórendszer tökéletesen illeszkedik az új AMADA Blank-to-Bend koncepciójába. Az AMADA Blank-to-Bend koncepciója forradalmi megoldást kínál – akár komplex fémlemez alkatrészek esetén is – a lemezmegmunkálás területén. Az ennek megfelelően kialakított rendszer lehetővé teszi, hogy az összes vágási és hajlítási művelet, beleértve az anyagmozgatást is, egyetlen, jelentős mértékben automatizált és végponttól végpontig tartó folyamatban valósuljon meg.

A Blank-to-Bend rendszer kialakítása különösen előnyös lehet azoknak, akik már rendelkeznek AMADA CSII tárolórendszerrel és stancolóval vagy akár fiber lézer-stanc kombi géppel, és most tervezik hajlítógéppel is bővíteni folyamataikat. A Blank-to-Bend megoldás bevezetését minden esetben az ügyfél igények alapos felmérése és a követelmények részletes elemzése előzi meg.

  • Kompakt, hely- és költségcsökkentő megoldás
  • Mindegyik raklap négy görgővel rendelkezik,melyeket külső egységként használható a cserefolyamatok közben
  • A kompakt tárolórendszer raklapokat tartalmaz nyersanyagokhoz, kész alkatrészekhez és külön a maradék anyaghoz, hulladékhoz
  • A rövid telepítési idő és az alacsony képzési szükséglet
  • Számos konfiguráció – akár 80 raklap automatizált irányítását is lehetővé teszi, teljes mértékben az igényekre szabva
  • Hajlító cellák működésébe is integrálható

Kérdéseivel vagy ajánlatkéréssel kapcsolatban forduljon szakértő kollégáinkhoz!