AMADA logo

Amada AS III MP

Automata toronyrendszer AMADA lézer/stanc/kombi gépekhez be- és kitárazó funkcióval.

Az AMADA AS III MP automata toronyrendszert kompakt kialakítás és a be- és kirakodásnál való könnyű hozzáférés jellemzi. A rendszer segítségével rendkívül egyszerű a nyersanyag, a hulladékanyag vagy microjoint lemeztáblák cseréje.

Az összesen 3 000 kg teherbírású 9 raklap hosszú, megszakítás nélküli gyártási folyamatot és különböző anyagokkal végzett munkák folyamatos ütemezését teszi lehetővé.

Az AS III MP toronyrendszer a betárazó és a palettaemelő között biztonsági ajtóval van felszerelve, amely lehetővé teszi a gyors anyagcserét akár a megmunkálási folyamat közben is.

Az L III koncepción alapuló betárazó egységet gyors és zökkenőmentes mozgás jellemzi. Tapadókorongok teszik lehetővé a különböző anyagok gyors és rugalmas betöltését. A különálló egységek által elvégzett egyidejű lemez be- és kirakodás minimális lemezváltási időt biztosít.

Az AMADA AS III MP automata toronyrendszer utólag is könnyen csatlakoztatható új vagy már meglévő gépekhez. Az opcionális FMS vezérlőszoftver lehetővé teszi a munkalisták kezelését egy központi, irodai PC-ről anélkül, hogy az ASIII MP kezelőterminált használnánk.

AMADA AS III
  • Költségmegtakarítás, mivel az anyagok csere ideje minimális
  • Megnövelt termelékenység
  • Hosszabb, kezelő nélküli gyártás
  • Több gép egy időben való üzemeltetésének lehetősége
  • Magasabb munkaerő-költséghatékonyság
  • Megnövekedett jövedelmezőség kisebb tételek gyártása esetén

Kérdéseivel vagy ajánlatkéréssel kapcsolatban forduljon szakértő kollégáinkhoz!