AMADA stancszerszámok
AMADA logo

AMADA Stancszerszámok

Az AMADA stancszerszám kínálatában a legújabb technológia bevonásával tervezett és kivitelezett szerszámokat talál, melyek szigorú folyamat- és szabályozási eljárásoknak megfelelően lettek legyártva, és az elérhető legmagasabb minőség és teljesítmény jegyében készültek. Technikai szempontból a szerszámok úgy vannak kialakítva, hogy zökkenőmentesen integrálhatóak legyenek a stancgépekkel. A világszerte kiterjedt és intenzív kutatások során szerzett tapasztalatok megerősítették, hogy a kiváló AMADA szerszámok használata optimális termelési teljesítményt és csúcsminőségű stancolást biztosít.

AMADA Stancszerszámok

Az AMADA a stancszerszámok gyártásában világpiaci vezető szerepet tölt be, közel 40 éves tapasztalattal a háta mögött. A világszerte működő több, mint 30.000 stancgéppel szerzett tapasztalat és az ügyfelekkel való szoros együttműködés folyamatos termékfejlesztést biztosít az üzleti igények kielégítésére.

A legújabb, kiváló teljesítményű elektromos stancgépek kiegészítésére az Amada innovatív szerszámválasztéka magában foglalja az egyedülálló “Power Vaccum” matricákat, melyek segítségével kiküszöbölhető a sorjaképződés, így a lézervágáshoz hasonló, minőségi megmunkált felületet és megmunkálási sebességet eredményez. Használatával a másodlagos megmunkálási folyamatok szükségtelenné válnak.

Az Amada átfogó stancoló szerszámai közé tartoznak az Airblow, az APH (Amada Powder High Speed Steel), a gyorsan beállítható NEX Canisters és az Alpha Guide szerszámok, melyek teljesítményük és alacsony költségeik miatt az iparág mércéi.

A megfelelő AMADA stancszerszám kiválasztásában kérje munkatársaink segítségét, akik alkatrészrajzok és egyedi megmunkálási folyamatok alapján részletes, testre szabott ajánlatot készítenek Önnek.

Kérdéseivel vagy ajánlatkéréssel kapcsolatban forduljon szakértő kollégáinkhoz!