AMADA logo

AMADA EGB ATCe élhajlítógép

Az AMADA EGB-ATCe sorozat a lemezmegmunkálás világának legjobb technológiai koncentrációja. Az EGB szervoelektromos hajlítógép több, mint 20 éves tapasztalatot egyesít

Az új BI-S II szögmérő rendszer és az automata, aszimmetrikus bombírozó rendszer biztosítja a hajlítás gyorsaságát és pontosságát. 

Az EGB sorozat konzisztens, kezelőfüggetlen beállítási lehetőséget kínál az innovatív intelligens megoldásainak köszönhetően, melyek a gép alapfelszereltségének részét képezik.

A független háromtengelyes hátsóütköző, virtuális (AR) kamera az összetett alkatrészek gyors és egyszerű pozicionálásához, a HMI táblagép, hangvezérlési parancsok, valamint az automata szerszámcserélő (ATC) teszi ezt a modellt a piac leginnovatívabb és legkezelőbarátabb élhajlítógépéjé.

AMADA EGB ATCe élhajlítógép

Teljesen elektromos meghajtás

  • Az AMADA EGBe teljesen elektromos élhajlítógép, amely egyedülálló technológiát használ a nagy pontosság és ismételt ismételhetőség elérése érdekében, minimálisra csökkentve a karbantartási igényt.

Automata szerszámcserélő

  • Az automata szerszámcserélő (ATC) csökkenti a beállítási időt azáltal, hogy gyorsan és pontosan 2 perc alatt elkészíti a szerszámelrendezéseket még összetett alkatrészek esetén is.

  • Az AMADA az ATC kapacitását az előző modellhez képest 30 %-kal, a maximális V méretet 50 mm-re növelte.

Dinamikus asszimetrikus bombírozás

  •  A gép szervo-elektromos bombázással rendelkezik, ami egy új aszimmetrikus vezérlési megoldás. Ez a funkció maximalizálja a linearitást és a hajlítás egész hosszában állandó szöget garantál

Új 4ei érintőképernyős, numerikus vezérlő

  • A gép új AMNC4ie numerikus vezérlővel felszerelt. Funkciókban gazdag, melyek minden műveletet leegyszerűsítenek és felgyorsítanak.

Új hátsóütköző rendszer

  • Az új hátsóütköző rendszer három, független ujjú, mindegyik 300 mm-es lökettel.

  • A két külső ujj közül az egyik oldalsó mérőeszközként is használható a tökéletes mérés és pozíció biztosítása érdekében.

Új BI-S II szögmérő rendszer

  • Az EGBe sorozat új szögmérő rendszerrel (BI-S II)van felszerelve, amely lehetővé teszi a könnyű szögkorrekciót. Az új rendszer akár 85%-kal gyorsabban tud mérni, mint előző verziója.

„Okos működtetés” alapcsomagban

  • Az alapfelszereltséget úgy tervezték, hogy a gép növelje a termelékenységet és maximálisan felhasználóbarát legyen, lehetővé téve bármely kezelő számára a könnyű kezelést. Az alapfelszereltség olyan funkciókat tartalmaz, mint az arcfelismerés, a hangvezérlés, az automata csúsztatható lábpedál, virtuális (AR) kamera a hátsóütközőkhöz, a HMI táblagép.
EGB ATCe 1303
Nyomóerő
1 300 kN
Löket
250 mm
Beépítési magasság
620 mm
Megmunkálási sebesség
25 mm/mp
Visszajárási sebesség
250 mm/mp
Nyitási sebesség
250 mm/mp

ATC automata szerszámcserélő

Bélyeg állomások száma
25
Matrica állomások száma
18
Szerszám méret
15 - 3 050 mm
Gép mérete (h x sz x mag)
6 570 x 2 790 x 3 155 mm

Kérdéseivel vagy ajánlatkéréssel kapcsolatban forduljon szakértő kollégáinkhoz!