AMADA logo

Online Showroom: Amada VENTIS + ASF EU + TK-EU

VENTIS-AJ fiber lézervágógép – nagy feldolgozási sebesség, páratlan vágási minőség

A VENTIS-AJ a legnagyobb innováció a lemezmegmunkálás területén, a fiber lézervágógépek következő generációja. Technológiáját az innovatív sugáralakító rendszer teszi forradalmian újjá, amely a lézersugár alakját és minőségét változtatja a vágási körülményeknek megfelelően. Az új, AMADA 4 kW-os egydiódás fiber lézeroszcillátor egyedülálló minőségű lézernyalábot biztosít, amely lehetővé teszi, hogy a VENTIS-AJ lézergép ugyanolyan teljesítményt produkáljon, mint egy 6-8 kW-os lézergép, azonban sokkal kevesebb energiafelhasználással és páratlan vágási minőséggel.
Az ASF-EU az automata toronymegoldások új generációja. A megoldás magában foglalja a lemezek automata be- és kirakodását, valamint az alapanyagok és a megmunkált lapok tárolását, mellyel optimalizálja a lézergép felhasználását. A tapadókorongok lehetővé teszik különféle típusú anyagok, például acél, alumínium és rozsdamentes acél mozgatását. A toronytároló rendszer moduláris konfigurációval rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználó számára a raklapok számának testre szabását az alapanyag és a rakodás igényeihez igazítva.
A TK-3015 EU rugalmas alkatrész szortírozó rendszer megoldást kínál a lézerrel vágott alkatrészek automata gyűjtésére, válogatására és egymásra helyezésére. Az egyedileg vezérelt felszedésnek és az optimalizált vákuumtappancsoknak köszönhetően sokféle, bonyolult alakú, hosszú és nehéz súlyú alkatrész kezelhető. A gördülékeny vákuumos technológia és a minimalizált alkatrész leesés lehetővé teszi a felületérzékeny anyagok egyszerű kezelését is. A rendszer által biztosított pontos alkatrészlerakás lehetővé teszi az automatizált robottal történő hajlítást a következő gyártási folyamatban. A TK-EU könnyen programozható offline módban az AMADA szoftvercsomag segítségével.

Kérdéseivel vagy ajánlatkéréssel kapcsolatban forduljon szakértő kollégáinkhoz!