Új funkciók a Timesavers 42-es RB gépeiben

A 42 RB sorozat esetében a felesleges energiafogyasztás minimalizálására, ugyanakkor a gép egyszerűségének, rugalmasságának és csatlakoztathatóságának maximalizálására összpontosítottunk. Íme, hogyan:

Egyszerűség
A HMI képernyő új, intuitív kialakítású. Könnyen kezelhető, és jó áttekintést nyújt az összes különálló gépfejről. Ezenkívül a kezelőnek lehetősége van akár 500 különböző sorjázási program tárolására. Ismétlődő gyártás esetén igazi időmegtakarítás. A folyamat biztonságának növelése érdekében az elülső kamera élőben látja a gép kijáratát.

Rugalmasság
Új üzemmódok állnak rendelkezésre: ‘Eco’ üzemmód, ‘Power’ üzemmód vagy ‘Készenléti’ üzemmód. Az Eco üzemmód akár 30% energiát is megtakaríthat, míg a Power üzemmód nagyobb erővel és sebességgel áll neki a kihívást jelentő feladatokhoz. A Standby funkcióval a gép alapfunkciói és az elszívás leállítható az energiafelhasználás csökkentése érdekében.

Csatlakoztathatóság
Ahogy a videón látható, a 42 RB sorozat két USB-porttal rendelkezik. Könnyedén csatlakoztatható egy QR-kódolvasó és egy lemezvastagságmérő. Pillanatok alatt megkaphatjuk a megfelelő beállításokat. Ez az új gépváltozat az IXON IoT Cloud platformhoz vagy bármilyen ERP gyártásirányítási rendszerhez is csatlakoztatható a hatékony adatkezelés érdekében.