Hatékonyság és termelékenység, teljesítmény fokozás nélkül

AMADA ENSIS lézergép a csúcstechnológia megtestesítője

A megfelelő teljesítmény kiválasztása a megmunkáláshoz kulcsfontosságú. Kevesebb fogyasztással nagyobb nyereség realizálható. Az AMADA ENSIS AJ 3 kW-os fiber lézergép jellemzően több mint 70%-kal kevesebb energiát használ, mint egy általános 4 kW-os teljesítményű CO2 lézergép. Különböző automatizálási megoldásokkal is párosítható, így 24/7-es folyamatos termelést biztosít.

Tudta, hogy az összes Amada fiber lézervágógépekhez, beleértve az AMADA ENSIS AJ 3 kW-os teljesítményű lézergépet is, elérhető a sűrített levegős vágás? A költségek minimalizálása érdekében az Amada fiber lézergépek lehetővé teszik számos anyag szabványos sűrített levegővel való feldolgozását, így a segédgázok költségei nullára csökkenthetők.

Főleg vékonyabb lemezanyagokat vág, de időnként mégis szükség van akár 20-25 mm vastagságú acél vágására is? Akkor az AMADA ENSIS AJ 3kW fiber lézervágógép ideális megoldás lehet az Ön számára. Az AMADA egyedülálló, változó sugárvezérlésű technológiáját alkalmazva a rugalmasság a kulcs, nagy átfúrási sebesség, gyors vágás és alacsony üzemeltetési költségek – mindez egyetlen lencsével!

Segítünk kiválasztani az Ön gyártási igényeinek legmegfelelőbb megoldást, látogasson el weboldalunkra vagy hívja értékesítő kollégáinkat!