AMADA házi kiállítások – SAVE THE DATE!

Találja meg az Önnek kedvező időpontot és látogasson el az AMADA valamelyik házi kiállításra, ahol élőben megnézheti a csúcskategóriás AMADA gépújdonságokat!

2023.06.13. – 06.16. – AMADA SOLUTION Haanban

Helyszín: AMADA Solution Center, Haan, Németország
Nyitvatartás: 09.00-17.00 óráig

!! SZEMINÁRIUM!! 2023. június 14-én, szerdán 10:30-tól szemináriumot tartunk az AMADA EML AJ fiber lézer-stanc kombi gépéről.

Főbb témáink:

– Melyek az AMADA EM AJ fiber lézer-stanc kombi technológia különleges előnyei?
– Rendkívüli termelékenység, maximális rugalmassággal párosulva, potenciális megtakarítások a be- és kirakodás révén, valamint az alkatrészek válogatása a legkisebb helyen avagy a leginnovatívabb fiber lézer-stanc kombi gép bemutatása
– Egyedi jellemzők, egyedi alkalmazásokra példák, “Tudta-e?”

Bemutatótermünk csillagai

A hagyományos feldolgozási problémákat számos autonóm funkció oldja meg, mint például az automata sugárközpontosítás és a fejlett folyamatfelügyelet, ami új szintre emeli a lézeres feldolgozást.

Haanban megtekinthetik fiber lézergépünket AMADA CS-II tárolórendszerhez csatlakoztatva, AMADA MP FLEXit-3015 be- és kirakodó egységgel valamint AMADA TK-3015 EU alkatrészszortírozó egységgel.

EML AJ fiber lézer-stanc kombigép különösen kompakt ASR 3015 PR automatizálással

Az új AMADA ASR 3015 PR automatizálás az egyetlen olyan rendszer a piacon, amely egy, különösen kompakt rendszerben egyesíti a teljesen automata be- és kirakodást, valamint az alkatrészek válogatását. Az AMADA EML AJ fiber lézer-stanc kombi géppel együtt a rendszer akár 35 százalékos termelékenységnövekedést is elérhet, mindössze kb. 139 m² összterületen.

Biztosítsa jelenlétét még ma!

Regisztrálja magát és kollégáit az AMADA Házi Kiállításra!


    2019. február 12.2019. február 13.2019. február 14.2019. február 15.    Több jelentkező esetén külön regisztráció szükséges!