TIMESAVERS WEBINÁRIUM – Új 32 HWRB gépbemutató

Timesavers webinár

2023. május 30-án a Timesavers következő webináriumának témája az új 32 HWRB csiszoló-sorjázó gép bemutatása lesz.

A fémalkatrészek lángvágóval, oxigénnel vagy plazmavágóval végzett hővágása során a sorja megolvad és lehűlve hozzátapad a termékhez. Ez az olvadt sorja az alkatrész vagy termék vágóélei körül található, melyet fémsalaknak vagy salaknak is neveznek. Ebben az esetben második lépésben szükséges a salak eltávolítása. Erre mutatunk egy egyszerű megoldást.

Bemutatjuk az új, 32-es RB kalapácsfejjel felszerszámozott gépünket! Az alap 32 RB sorozat akár 1100 mm szélességig képes alkatrészeket megmunkálni. A lehetséges alkalmazások ezen a gépen:

  • Salakeltávolítás
  • Sorjázás
  • Éllekerekítés
  • Lézeres oxid eltávolítás
  • Finiselés

Online webináriumunk során a 32 RB sorozatunk új modelljét mutatjuk be, a 32 HWRB kialakítású gépünket. Rövid prezentáció után élőben is megmutatjuk a gép működését és online bemutatónkon résztvevő ügyfeleink weben keresztül végig figyelemmel kisérhetik néhány alkatrész megmunkálását is. Kíváncsivá tettük? Írja be a dátumot naptárába és regisztráljon most!

A webináriumra való regisztráció nagyon egyszerű: kattintson az alábbi „REGISZTRÁCIÓ” gombra és azonnal megkapja a linket, amellyel részt vehet a május 30-i, keddi online webináriumon. A kezdés előtt 15 perccel emlékeztetőt küldünk.

A webinárium időpontja:

2023.05.30., 09.00 óra (angol nyelven) 

2023.05.30., 11.00 óra (német nyelven) 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Üdvözlettel,

A Timesavers és az EPL-TECH csapata

(A webináriumon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztráció után a webinárium linkje megküldésre kerül, amely segítségével az adott időpontban a webináriumon részt lehet venni).