Iskolai képzés a Water Jet Sweden vízvágógépével

Egy dániai szakipari iskola, aki megmunkálóipari gépképzésre szakosodott, úgy döntött, hogy gázvágású CNC gépét vízvágó gépre cseréli.

Évek óta vágynak egy vízvágó gépre. A vízsugaras vágórendszer rendkívül sokoldalú. Szinte bármilyen anyag vágható, melynek során a vágóél sima lesz, éllekerekítésre egyáltalán nincs szükség vagy az csak nagyon kevés utómunkát igényel. A gépcsere azonban nagy befektetés egy iskola számára, így amikor eljött az ideje a megmunkálógép cseréjének, az iskola megragadott minden lehetőséget, hogy végre áttérjen a vízsugaras vágási technológiára.

– Sok évvel ezelőtt kezdődött a kapcsolatunk – mondja Peter Rüdén, a dániai Water Jet Sweden értékesítési vezetője. Az iskola képviselői jó hírnevünknek köszönhetően meglátogattak minket az egyik Open House rendezvényünkön. Tartottuk a kapcsolatot, és megígérték, hogy visszajönnek, ha eljön az ideje a régi gépük cseréjének” – folytatja Peter.

Alapos beszerzési eljárás után az iskola úgy döntött, hogy beszerez egy 2 x 1 méteres NCH gépet a Water Jet Sweden-től, teljes iszapkezelési rendszerrel. Az iskola számára ez egy hosszú távú befektetés, ahol fontos a gép minősége és élettartama. Az iskola nagyra értékelte a Water Jet Sweden híres szolgáltatásának és támogatásának közelségét is.

– A gépet most üzemelték be, és jövő héten megyek oda megnézni, hogy minden jól működik-e és elégedettek az új gyöngyszemükkel – fejezi be mosolyogva Peter.

Idén a Water Jet Sweden 30 éves, több mint 40 országban meglévő ügyfelekkel ünnepli ezt az eseményt. Ön is szeretne WJS felhasználó lenni? Hívjon minket a +36 20 342 7969-es telefonszámon vagy írjon a sales@epl.hu e-mail címre.