Gazdára talált az első WJS FiveX Ultra vízvágógép

WJS FiveX Ultra

WJS FiveX Ultra 5 tengelyes vízvágógép

Alig több mint egy hónapja, hogy a Water Jet Sweden piacra dobta az új FiveX Ultra gépét, és az első gépmegrendelést már alá is írták. A FiveX Ultra egy olyan új vízsugaras vágógép, amely teljes 3D-s vágást tesz lehetővé az 5 tengelyes vízsugaras vágásban.

Az új WJS FiveX Ultra vízvágógép az EuroBLECH 2022 kiállításon debütált. A gép nagy érdeklődést váltott ki az iparági szakemberek, a sajtó és a vásárlók körében, és már a vásáron komoly üzleti tárgyalások folytak több érdeklődővel. Ezek egyikéből született az első megrendelés.

– A megegyezést alapos tesztelés előzte meg, a megrendelővel szoros együttműködésben. Ez egy igen fontos lépés, melyben mind az ügyfél gyártási folyamatát fejlesztjük, mind az alkalmazás minőségét biztosítjuk – mondja Tony Ryd, a Water Jet Sweden műszaki igazgatója és társalapítója.

A FiveX Ultra teljesen új lehetőségeket kínál az ipari feldolgozás számára, és kitágította az 5 tengelyes vízsugaras vágás határait. A tesztek a tervek szerint zajlottak, melyek lezárulta után az ügyfél megrendelte első FiveX Ultra-ját. A megrendelő egy nagy nemzetközi csoport a repülőgépiparban, és azzal a céllal választotta a gépet, hogy világelsővé váljon a fejlett anyagtechnológia és anyagfeldolgozás terén.

– A gyors megrendelés megerősít bennünket abban, hogy új gépfejlesztésünk megfelel a piaci elvárásoknak és trendeknek – mondja Lennart Svensson, a Water Jet Sweden elnök-vezérigazgatója.

Sok vállalatnál a vízsugaras vágási technológia lerövidítheti a megmunkálási időt és csökkentheti a gyártási költségeket, mindemellett kiküszöbölheti és egyszerűsítheti a gyártási folyamat különböző lépéseit.

– Európában és az Egyesült Államokban már számos érdeklődő van, így a közeljövőben további kilátásaink vannak új FiveX Ultra vízvágógép megrendelésre – foglalta össze az elmúlt hetek tapasztalatait Lennart Svensson.

 

 

A Water Jet Sweden-ről
A Water Jet Sweden fejlett gép megoldásokat és koncepciókat kínál, gyárt és forgalmaz vízsugaras vágáshoz, és minőségi szerviz és alkatrészbeszerzési szolgáltatást biztosít. A cég megalapítása, 1993 óta arra törekszik, hogy világszerte az első számú választást jelentse azon vásárlók számára, akik a vízsugaras vágás terén magas színvonalú és magas műszaki tartalommal keresnek megoldást.

 

További információ:

EPL-TECH Kft. – A WJS kizárólagos magyarországi képviselete
H-8000 Székesfehérvár
Basa utca 4.
Tel: +36 20 342 7969
E-mail: sales@epl.pixdev.hu