Amada újdonságai az EuroBlech 2022-en

AMADA az EuroBlech 2022 kiállításon

Az AMADA több újdonsággal is jelentkezik a világ legnagyobb nemzetközi lemezmegmunkáló szakvásárán, a 26. EuroBlech kiállításon. Minden bemutatott megmunkáló gép esetében továbbfejlesztés, vagy teljesen új fejlesztés kerül bemutatásra. Az AMADA az EuroBLECH vásáron átfogó képet nyújt a különböző megmunkálási területeken kínált termelési megoldásairól beleértve az automatizálást, a szoftvereket és a szerszámokat is.

 

Újdonságok a vásáron

Lézervágás és automatizálás

Az AMADA a vásáron bemutatja azokat a trendeket, amelyek minden lemezmegmunkálással foglalkozó céget foglalkoztatnak: hatékony, gyors termelés alacsony energiafelhasználás mellett, rugalmasság, nagyfokú gazdaságosság és humánerőforrás-hatékonyság az automatizálásnak köszönhetően.

A kiállításon megtekinthető:

 • AMADA VENTIS 4kW fiber lézergép, ASF II Twin raktárrendszerrel és TK-EU alkatrészkiszedő rendszerrel
 • AMADA VENTIS AJ 6kW fiber lézergép
 • AMADA REGIUS AJ 12kW fiber lézergép
 • AMADA EML AJ fiber lézer-stanc kombigép, ASR PR automatizálással
 • AMADA ENSIS AJ 9kW Rotary Index lézergép, csőforgató egységgel
 • AMADA FLW AJ ENSIS 6kW fiber lézerhegesztő cella

 

Élhajlítás és automatizálás

Az AMADA az élhajlítógépek széles választékát kínálja. A kiállításon megtekinthető a japán gyártó legújabb, nagy pontosságú, automata bombírozással rendelkező HRB sorozata, melyet a precíz hajlítási eredmények mellett a lehető legnagyobb sokoldalúság és egyszerű használat is jellemzi.

A kiállításon megtekinthető:

 • AMADA HRB 1003 élhajlítógép, automata bombírozással
 • AMADA HRB 1003 ATC élhajlítógép, automata szerszámcserélővel

 

Szoftver

Magas gyártási minőség, alacsonyabb üzemeltetési költségek, kevesebb hulladék, nagyobb precizitás és rugalmasság: ezt nyújtja az AMADA szoftver és a VPSS 3i.

A globális piaci helyzet az elmúlt néhány évben teljesen megváltozott: folyamatosan változó tételméretek, több egyedi összeszerelési igény, szélesebb anyag-/vastagságválaszték, folyamatosan növekvő minőségi igény a lehető legalacsonyabb áron, kihívásokkal teli globális verseny. Ezen kihívások kezelésére fejlesztette ki az AMADA a VPSS 3i Suite-ot, mely rugalmas és intuitív!

A kiállításon megtekinthető:

 • AMADA VPSS3i Suite szoftver
 • AMADA Order Management új felhőalapú platform, amelyet az ERP-rendszerek és az AMADA ökoszisztéma összekapcsolására terveztek

 

IoT szerviz

Az AMADA IoT megoldása vevői integrált adatgyűjtését és ezáltal a gyártási folyamatok optimalizálását hivatott támogatni. A rendszer bevezetését követően az egymásra épülő technológiák termelési szinkronizálása, valami a gyártás során fellépő problémák kezelése jóval hatékonyabban valósítható meg. Az AMADA megoldása a termelésirányítási rendszer mellett, azzal együttműködve a termelés monitoring területen segíti a vállalat működését. Az AMADA IoT egy intelligens adatgyűjtő és vezérlő technológia egyben, mely képes az optimalizálási feladatok elvégzésére és automatizált gyártócellák működésének optimalizálására. A rendszer segítséget nyújt az AMADA lemezmegmunkáló gépek folyamatos monitorozásában, valamint az ezek során keletkező adatok rendszerezett tárolásában.

A kiállításon megtekinthető:

 • teljeskörű AMADA IoT rendszer

Mint minden nemzetközi kiállítson, elmaradhatatlan az AMADA-tól gép-premier. Idén is bemutatásra kerül több technológiai újdonság, fejlesztés, piacon egyedülálló, úttörő megoldás.

Ne hagyja ki a lehetőséget! Legyen Ön, aki elsőként értesül a legújabb lemeztechnológiai újdonságokról és élőben is láthatja a technológiai újdonságokat!

 

Kérje ingyen belépőjegyét még ma!

Ne hagyja ki a lehetőséget és látogassa meg képviselt partnereink standjait a legnagyobb lemezipari kiállításon, a Hannoveri Kiállítási Központban 2022.október 25 – 28. között! Biztosítsa be belépőjét most! Partnereink számára ingyenes belépést biztosítunk és kollégáink végig vezetik Önt partnereink standjain, ahol bemutatják a legújabb technológiai újításokat, és tanácsadás keretében segítik beruházási döntéseiben.

Amennyiben ingyenes belépőjegyet szeretne igényelni, kérjük hívja a +36 70 605 5545-ös telefonszámot vagy írjon az office@epl.hu e-mail címre.