EuroBlech 2022 – Timesavers megoldások és újdonságok

Legyen a Timesavers vendége
az EuroBlech 2022 kiállításon

Több mint 80 év szakmai tapasztalatával a Timesavers International mint specialista, bármilyen méretű vállalkozás számára megfelelő megoldást kínál a fémlemezek sorjázás, éllekerekítés, lézeroxid és nehéz salak eltávolítás, valamint finiselés és precíziós csiszolás terén. Ismerje meg Ön is azon Timesavers megoldásokat az októberi hannoveri EuroBLECH kiállításon, melyek hatékony sorjázáshoz és az egyenletes eredményhez vezetnek.

A világ legnagyobb lemezipari vására

EUROBLECH 2022

 

Ismerje meg a technológiai újdonságokat és megoldásokat

TIMESAVERS 42-széria WWRBW

1350 mm széles munkaasztallal, lamellás forgókefével ellátva, sorjázáshoz, éllekerekítéshez, lézeroxid eltávolításhoz és finiseléshez

Természetesen ezen a kiállításon sem szabad kihagyni a nagy 42-es RB szériát. A gép a legnagyobb sorjázógép a portfólióban, ami 1350 és 1600 mm-es munkaszélességben kapható. A gép elején elhelyezett két csiszolószalaggal rendkívül egyszerű nagy sorja eltávolítása. Ez a gép is tud nyolc darabos forgókefe szerszámával egységes 2 mm-es sugarú éllekerekítést végezni az alkatrészeken, biztosítva az alkatrész bevonatának és/vagy festésének sértetlenségét.

TIMESAVERS 22-es széria WRBW

600 mm széles munkaszélességgel, piktogramos vezérléssel, sorjázáshoz, éllekerekítéshez, lézeroxid eltávolításhoz és finiseléshez

A kiállításon a 22 RB sorozat is bemutatásra kerül Ipar 4.0-s funkcióival. A gép 600 mm-es munkaszélességgel kiváló megoldást jelent kisebb szériaszámban gyártó cégek számára. Az eredmény: tökéletesen sorjázott és lekerekített alkatrészek.

TIMESAVERS 12-es

600 mm széles munkaszélességgel, sorjázáshoz é finiseléshez

A 12-es sorozatú WB egy olyan induló modell, amely kisméretű alkatrészek sorjázáshoz és finiseléséhez alkalmazható, abrazív csiszolószalaggal és kefével felszerelt.

Kérje ingyenes jegyét még ma!

Ne hagyja ki a lehetőséget és látogassa meg képviselt partnereink standjait a legnagyobb lemezipari kiállításon, a Hannoveri Kiállítási Központban 2022. október 25 – 28. között! Biztosítsa be belépőjét most! Partnereink számára ingyenes belépést biztosítunk és kollégáink végig vezetik Önt partnereink standjain, ahol bemutatják a legújabb technológiai újításokat, és tanácsadás keretében segítik beruházási döntéseiben.

Amennyiben ingyenes belépőjegyet szeretne igényelni, kérjük jelezze az office@epl.hu e-mail címen vagy a +36 70 605 5545-ös telefonszámon.