Timesavers x Boeck WEBINÁRUM

Holland partnerünk, a Timesavers a boeck GmbH-val együttműködve 2021. szeptember 7-én, kedden webszemináriumot szervez. A webinárium témája: hogyan lehet a sorjázási idő 50% -át csökkenteni a legújabb abrazív technológiák segítségével?

Jochen Boeck (a boeck GmbH vezérigazgatója) és Piet Kooman (Timesavers B.V. értékesítési igazgató) részvételével az internetes szeminárium alatt megismerhetjük a csiszolóanyagok összes csínját-bínját, és megtudhatjuk, hogyan lehet csökkenteni a sorjázási időt 50% -kal a 150, legújabb kifejlesztésű lamellás csiszolókefével! Ez a webinárium egyben az új abrazív kefék első piaci bemutatója is.

Amennyiben szeretné megismerni az abrazív csiszolóanyagok rejtélyeit és szeretne elsőként értesülni a legújabb csiszoló-sorjázó szerszámokról, jelentkezzen a webinuáriumra!

A WEBINÁRIUM IDŐPONTJA:

2021. szeptember 7., (kedd), 9.30 óra (angol nyelven)
2021. szeptember 7., (kedd), 13.30 óra (német nyelven)

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

A webináriumon való részvételi szándékát az alábbi regisztrációs gomb megnyomásával jelezheti, ahol egy űrlap kitöltését követően kap egy e-mailt egy linkkel, amely segítségével kapcsolódhat az adott időpontban az élő bemutatóhoz.