TIMESAVERS WEBINÁRIUM: Hogyan optimalizálható a sorjázás, az éllekerekítés vagy a finiselés lemezvágás után?

A fémlemez megmunkálása után általában mindig maradnak éles élek és sorja. Ez problémákat vethet fel egészség és biztonság, minőségi megfelelés vagy további feldolgozásra való alkalmasság tekintetében.

A fenti problémák ösztönzik a vezető lemezmegmunkáló cégeket, hogy hatékony megoldásokat találjanak a sorják és élek eltávolítására, és olyan végterméket állítsanak elő, amely ellenőrzött módon felel meg az összes finiselési követelményeknek.

Sok cég számára a sorjázási lépés szűk keresztmetszetet jelent a gyártási folyamatban. Optimális megoldásra van szükségük, amely minimálisra csökkenti a munkaerő igénybevételt és a fogyóeszközök fogyasztását, csökkenti az egészségvédelemmel és biztonsággal kapcsolatos kockázatokat, és megfelel a különféle esztétikai és minőségi követelményeknek.

Ha többet szeretne megtudni a fémlemez-vágás utáni folyamat optimalizálási és időmegtakarítási lehetőségekről, jelentkezzen webináriumunkra! A webinárium során megmutatjuk a különböző típusú vágott lemezek optimális feldolgozásának lehetőségeit és különböző alkalmazásokat mutatunk be több gépen.

A webináriumhoz való részvételhez a regisztrációs gomb megnyomásával töltse ki az űrlapot. A regisztrációt követően kap egy e-mailt egy linkkel, amely segítségével kapcsolódhat az élő bemutatóhoz. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Regisztráció

A webinárium időpontja: 2021.05.18., (kedd), 9.00 óra

A webináriumon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az élő bemuató angolul, németül, franciául és holland nyelven érhető el.