Technológiai webináriumok a Timesaverstől

Timesaver Technológiai webinárium

A Timesavers a megváltozott körülmények ellenére továbbra is fontosnak tartja vevői tájékoztatását és munkájukban történő támogatását.

Mivel szakmai kiállításon való részvétel pillanatnyilag nem lehetséges, holland partnerünk online képzéseket alakított ki, hogy támogassa partnereit a jelen helyzet kihívásainak ellenére, és hogy együtt találjon megoldást a csiszolás, sorjázás és finiselés technológiai kihívásaira és hasonló kérdésekre, mint:

Hogyan lehet többet megtudni a különféle típusú fémalkatrészek belső és külső éllekerekítéséről?

Mi a leghatékonyabb módja az éllekerekítésnek, hogyan lehet akár 2 mm-es rádiuszú éllekerekítést készíteni?

Kisebb gyártási mennyiséggel és kisebb költségvetéssel rendelkezve is elérhető tökéletes sorjázás és éllekerekítés?

Melyik Timesavers csiszoló-sorjázó gép a legoptimálisabb az általam gyártott alkatrészek finiselésére?

A Timesavers gépparkjának és megoldásainak megismerése mellett a webinárium lehetőséget ad a csiszolási-sorjázási technológia alapjainak megismerésére, csiszolási trükkök elsajátítására. Az online bemutató során különböző formájú és anyagú részeket mutatnak be, megvitatják, hogy ezen alkatrészek esetében általában milyen élmegmunkálás szükséges, és Timesavers gépeken élőben megmutatják, milyen technológiák alkalmazhatóak a kívánt eredmény eléréséhez.

Végül, de nem utolsó sorban a résztvevők első kézből értesülhetnek a cég újdonságairól is, megismerhetik a Timesavers legújabb kompakt, lenyűgöző technológiai és mechanikai fejlesztéseket tartalmazó gépeit, melyek egyenletes sorjázási eredményt garantálnak, alacsony szerszámkopás, nagy gyártási kapacitás mellett, Ipar 4.0 funkciókkal ötvözve.

A Timesavers minden hónapban egy alkalommal tartja webináriumait, angol nyelven.

A következő webinárium időpontja: 2021. február 16., 9.00 óra

Téma: A kézi csiszolástól a mechanikai csiszolásig és finiselésig

Regisztráljon Ön is a webináriumra, töltse ki az alábbi űrlapot a jelentkezéshez. A regisztráció után kap egy e-mailt a linkkel, amellyel részt vehet az online szemináriumon.

Regisztráció