VÁSÁRI NAGYDÍJAT és ELISMERŐ OKLEVELET szereztünk a MACHTECH 2019 kiállításon!

Vásári nagydíj oklevél

Az AMADA ENSIS 9kW-os fiber lézergép VÁSÁRI NAGYDÍJ-as, míg a TIMESAVERS Hammer Head kalapácsfej szerszám ELISMERŐ OKLEVELET kapott a MACHTECH 2019 kiállításon!

A MACHTECH 2019 kiállításon idén is meghirdetésre került a NAGYDÍJ verseny, melyre azon cégek nyújthatnak be pályázatokat, akik valamilyen újdonsággal, innovációs tartalommal rendelkező terméket, szolgáltatást, eljárást, technológiát tudnak kínálni ágazatukban, ipari szegmensükben. A beérkezett dokumentumokat egy szakértőkből álló zsűri bírálta el.

AMADA ENSIS AJ 9kW fiber lézergép idén MACH-TECH Nagydíjat nyert, míg a Timesavers Hammer Head kalapácsfej pedig elismerő oklevélben részesült.

Az AMADA ENSIS lézergép család forradalmi újítású lézerforrásával már számos díjat elnyert nemzetközi vásárokon. 2kW-os változata elsőként volt képes 25 mm acél vágására. Legújabb 9kW-os ENSIS energiahatékonysága és termelékenysége valamennyi anyagféleség és anyagvastagság esetében képes kiemelkedő munkát végezni. Az ENSIS fiber lézergép család méltán elismert a nemzetközi lemezmegmunkáló piacon és egyre nagyobb számban győzi meg felhasználóit jó választásukról, amely megszerzett versenyelőnyük is bizonyít.

A TIMESAVERS Hammerhead egy olyan salakcsiszoló sorjátlanító állomás, aminek a vicces jellemzése is elég pontos: “Kemény munkatárs kemény feladatokra”. Cserélhető, rugalmasan mozgó, edzett acéltagokkal felszerelt henger, ami leveri az ömledéket a durva vágású munkadarabokról. Érdemes megismerni, ha valaki plazmavágóval, vagy lángvágóval dolgozik.