Dynobend meghívó a Tube Düsseldorf 2016 cső- és huzalipari szakvásárra – cnc.hu

Dynobend meghívó Düsseldorf

Hamarosan kezdetét veszi az év legnagyobb cső- és huzalipari szakvására a düsseldorfi rendezvény központban. A Wire and Tube névre hallgató szakvásár keretén belül több mint 1200 nemzetközi kiállító mutatja majd be a terület legújabb fejlesztéseit 2016. április 4-8. között. A holland gyökerekkel rendelkező Dynobend több mint 25 év szakértelmét vonultatja fel az idei rendezvényen, mellyel a cső- és profilhajlítás teljes spektrumát lefedik.

Látogasson el Ön is az 5-ös csarnok G32 standjára, és tekintse meg élőben a Dynobend csúcstechnológiás cső- és profilhajlító gépeit.

A kiállításra ingyenes belépő ezen a linken keresztül igényelhető.

Dynobend CB 40-3000 iBend – Kombi csőhajlító gép

Dynobend CB 30 iBend Csőhajlítógép
Ez a szervo-szabályzással rendelkező teljesen elektromos kombi gép csövek és profilok széles palettájának hajlításában és görgőzésében jeleskedik. Szabadalmaztatott kialakításának és a függőleges irányú megfogó rendszerének köszönhetően még a legbonyolultabb geometriák is könnyedén legyárthatók ezen a gépen. Opcióiból adódóan a CB gépcsalád egyedi alkatrészgyártásra és nagysorozatú termelésre is specializálható, így számos iparág legkülönfélébb igényeit is képes kielégíteni.

Technikai paraméterek

Hajlítási nyomaték 3.150 Nm
Hajlítási sebesség 225 °/s
Előtolási sebesség 1.000 mm/s
Elfordulási sebesség 580 °/s
Megfogó erő 70 kN

 

Dynobend MR 25-2200 – Multi-rádiuszos csőhajlítógép

Dynobend MR25 Multi rádiuszos csőhajlítógép
Olyan területeken, ahol több rádiuszt és eltérő átmérőket kell egy cikluson belül hajlítani, a Dynobend MR jelenti az optimális megoldást. Ez a szintén teljesen elektromos, szervó vezérelt hajlítógép önmagában is tökéletesen megállja a helyét, de igény esetén könnyedén integrálható összetett gyártócellákba is.

Technikai paraméterek

Hajlítási nyomaték 1.000 Nm
Hajlítási sebesség 540 °/s
Előtolási sebesség 2.100 mm/s
Elfordulási sebesség 720 °/s
Megfogó erő 25 kN

 

Dynobend TM-01 – Kompakt csőhajlító gép

Dynobend TM-01 csőhajlítógép
A cég belépő kategóriás megoldása a kompakt, PLC-vezérelt TM sorozat, amely tökéletes választás a mindennapi hajlítási feladatokhoz. Ez a teljesen elektromos hajtással rendelkező, multifunkciós gép kör- és négyszög keresztmetszetű csövek, valamint tömör rudak hajlítására is egyaránt alkalmas. Kialakításából, és könnyű kezelhetőségéből adódóan számos iparágban hatékonyan alkalmazható.

Technikai paraméterek

Hajlítási nyomaték 1.100 Nm
Hajlítási sebesség 80 °/s

 

A cég filozófiájából adódóan minden hajlítógépük kiegészíthető számos opcionális megmunkálási folyamattal, köztük fúrással, vágással és akár robotizált anyagmozgatással is. A Dynobend számára az ügyfelek egyedi igényeinek teljes mértékű kielégítése kulcsfontosságú, több évtizedes tapasztalatukkal a hátuk mögött pedig bármilyen kihívással meg tudnak birkózni.

Smart People Award

A professzionális szakemberek elengedhetetlen részét képezik a jövő gyárának, ahol a legmodernebb technológiákkal okosabban és gyorsabban kell termelni. A technológia megnyitja a lehetőségeket, de az emberek azok, akik megvalósítják őket. Ehhez a szakmai tudás mellett szükség van olyan további jellemvonásokra is mint a rugalmasság, a kreativitás és a törekvés a tanulásra. Ezeknek a képességeknek a folyamatos fejlesztésével garantálható, hogy a vállalkozások központi eleme továbbra is az ember marad. Nem számít ugyanis, hogy milyen drasztikus méreteket ölt majd az automatizálás vagy mekkora teret hódít a 3D nyomtatás a jövőben, hozzáadott emberi érték nélkül egy cég nem fog tudni fejlődni.

Ezeket a szempontokat figyelembe véve, egy hosszú jelölési és elbírálási folyamat után 2015. november 5-én a Dynobend elnyerte a Smart People Award kitüntetést, mellyel a cég emberközpontú működési filozófiáját díjazták.

cncmedia_orangehr

Miért érdemes ellátogatni a Wire and Tube kiállításra?

Itt néhány óra alatt felmérheti a különféle gyártók kínálatát, megoldásait, minőségét, szolgátatásait és nem utolsó sorban személyes ismeretségekre tehet szert. Ezzel rengeteg időt és energiát spórolhat meg a beruházásainál. Találkozzon gépgyáró partnerével és nézze meg, miben mások a többiek. Ismerje meg, hogy az Ön versenytársai milyen gépeket használnak és ez jelent-e számukra versenyelőnyt.