Új gépcsaládot mutat be a Water Jet Sweden

WJS új gépcsalád T-model

A svéd Water Jet Sweden vízvágó berendezéseket gyártó céget a minőségi és hosszú élettartamú vízvágó gépek gyártói között tartják számon. Vízvágó berendezései megtervezésénél az ügyfél adott követelményeit veszi figyelembe. A skandináv cég most egy új ú.n. „Standard” gépcsaládot mutat be, mellyel szélesebb piacot céloz meg. Ez a gépcsalád elérhető áron kínál hozzáférést magas minőségű és hosszú élettartamú vízvágási megoldásokhoz. A gépcsalád három tagja a T-modell (3 x 2 m vágóasztallal), T-modell Advanced (3 x 2 m vágóasztallal) és a H-modell (három különböző méretben: 1 x 1 m, 2 x 1 m, 3 x 1.5 m)

Új árkategória

Az új árkategória megvalósulása az elmúlt évek intenzív kutatási és fejlesztési munkájának köszönhető, ahol a fő cél egy alacsonyabb árkategóriájú gép kifejlesztése volt, a Water Jet Sweden minőségi előírásainak figyelembevételével.

  • Partnereink visszajelzései megerősítettek bennünket, hogy növekvő igény van olyan WJS gépre, amely alapvető vízvágási igényeket képes kielégíteni alacsonyabb árkategória mellett – mondta Lennart Svensson, a Water Jet Sweden AB vezérigazgatója. Erre a célra kifejlesztettünk egy teljesen új gépcsaládot. A fejlesztéseknél egy már meglévő gépmodellt sikerült egyszerűsítenünk. Így képesek vagyunk egy teljesen új gépcsaládot kínálni egy sokkal ár-érzékenyebb piaci szegmensnek.

Komplett csomagajánlat

A Standard modellek teljes felszereltségűek, ami „all-inclusive” csomagajánlatotot jelent: ez tartalmazza a gépet, a szükséges kiegészítő berenedezéseket, a beüzemelést, betanítást, tehát mindent, ami a technológia azonnali használatához szükséges.

  • A standardizálás nagyon fontosaz árszinthez biztosításához – mondja Tony Ryd a Water Jet Sweden fejlesztési igazgatója. Három olyan felhasználási igény alapján három géptípus készült, minden igény kielégítésére. Természetesen határozott vevői igények esetén egy sor opció is rendelkezésére áll.

Piaci lehetőségek

Az új termékcsalád új piaci szegmenst és új földrajzi piacokat is nyit a Water Jet Sweden számára.

  • Számos országban komoly növekedést jelenthet ez az új termékcsalád. Erős és a világon ismert márkánk mellett az egyik legsokoldalúbb termékportfóliót tudjuk kínálni, amely a svéd minőséget képviseli – összegzi Lennart Svensson.