Dynobend csőhajlításDynobend CB40 csőhajlító

Dynobend - Innovatív hozzáállás a csőhajlítás és profilhajlítás területén.

Dynobend profil hajlítás

Profilhajlítás mesterfokon.

Dynobend – Professzionális cső- és profilhajlító gépek 2017-02-01T16:18:53+00:00

DYNOBEND Csőhajlító gépek - State of the art in Bending.

Ajánlatadás

State of the art in bending

A siker egyik alapja a jó minőségű és műszaki állapotú gép, de elengedhetetlen a terméktámogatás és az alkalmazási tudás is, hiszen a csőhajlítás egy speciális terület, ahol a minőség és szolgáltatás fontos tényező. A Dynobend számára ezért kiemelkedően fontos, hogy a felhasználói számára folyamatos tanácsadással szolgáljon csőhajlítási technológiai kérdésekben és új termékek területén.
Ajánlatadás

A cégről röviden

A céget a 90’-es évek elején alapították. 2004 óta teljes mértékben a csőhajlító és csővég formázó megoldásokra koncentrál és specializálódott.

Számos megoldást nyújt felhasználóinak, kezdve a 10 mm-es átmérőjű vezetékek meghajtásától egészen 40 mm-es csövekig, valamint ezeken felül sokféle lehetőséget kínál a 40-220 mm-es idomok meghajlítására is.

A cég filozófiája, hogy minden második évben kifejlesszenek valamilyen új megoldást a csövek és profilok hajlítására. A tervezés, a kutatás és a fejlesztés is házon belül zajlik, csakúgy, mint a szükséges elemek forgácsolása, gyártás is.

A Dynobend számára nagy fontossággal bír az ügyfelek elégedettsége és visszajelzése. Gépfejlesztései során szorosan hagyatkozik a felhasználók igényeire és gépeivel kapcsolatos tapasztalataira és visszajelzéseire.

A Dynobend piaci helytállását is bizonyítják azok a nemzetközi, speciális projektek, amikkel a céget megbízzák. Ennek köszönhetően született meg például a PVC hajlítására kidolgozott megoldásuk, illetve nyerték el egy Abu Dhabi-ban épülő egyedi épület ovális keresztmetszetű csövekkel való díszítését, ahol az épületet körülvevő 6 méteres a lapos, ovális, csavart csövek mindegyike egyedileg hajlított.